Hej Sanning, is this bad romance good?

Funderar på i vilket sammanhang man kan använda Lady Gagas låt Bad Romance.

Vad skulle ni göra om en snygg tjej/kille kommer fram till er för att ragga och ba "Lyssna, ra-ra-ah-ah-ah-ah
roma-roma-ma-a, gaga o-la-la-a, want your bad romance
"? Skulle kanske vara roligare om personen stammade fram det, världens längsta och mest osammanhängande raggningsreplik. Nej, i raggningssammanhang måste det nog vara världens sämsta raggningsreplik. Please don't try this at wherever.

Om ni pratar med en på Tele2:s kundservice då och ni behöver hjälp med ert bredband, men kundservicevärden är osäker på vad som är problemet och istället för att traditionellt "hmma" så säger personen "tjaaa, ra-ra-ah-ah-ah-ah
roma-roma-ma-a, gaga o-la-la-a, vad kan felet vara?".
Jag vet inte hur proffesionellt det är i och för sig.

Det kanske passar bättre i flygplatssituationer. För ni vet när dem ropar ut ens namn på flygplatsen, om ni har varit med om det så reagerar man inte först förrän efter typ tredje gången för att det är så många ljud runt omkring. Om du inte har ett jätte udda namn som typ Zilky-Smooth Koliflower så kanske du reagerar. Men för vanligare namn som Anna Svensson kanske man kan ropa ut "ra-ra-ah-ah-ah-ah roma-roma-ma-a, gaga o-la-la-a, Anna Svensson, Anna Svensson var vänlig kontakta incheckningen tack". Det känns som att man skulle få lite mer uppmärksamhet då.

Jag vet inte vad Lady Gagas låt Bad Romance ska göra för nytta faktiskt, därför hamnar även denna låt under kategorin Låttexter under all kritik.


Kommentarer
Zema

Hahahah skon blogg!! Alskar kategorin "Lattexter under all kritik"

2012-01-09 @ 09:38:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hello Truth

Sanning är bloggens uppdrag, bloggen har en komisk ådra och är uppfostrad i ironi. Lögn är förbjudet på denna sida, så varning till känsliga läsare : detta kan urarta i brutal ärlighet. Vem jag är? Jag är jag, räcker inte det? All kopiering är förbjuden! Copyright © hellotruth.blogg.se

RSS 2.0