Hej Sanning, sleeping ugly

Det är dags att sova när Jerry Springer är på TV, bara folk med låga krav på livet som tittar på sådana skitprogram. Och när du hör sopbilen åka förbi och du tänker att du kanske hinner kasta soporna innan de åker. Eller när man hör grannen gå på toa för att köra sin nattliga mitt-i-natten-piss. När du hör brevbäraren lägga morgontidingarna i brevlådorna då är det kört, då kan du lika gärna välkomna den nya dagen. 


Sömnen är just nu en främling, tröttheten och jag vi är däremot som ett plåster och ett sår. Yes, sömnbristen återstår ännu. Jag försöker räkna får men jag är helt ärrad av reklamerna med Tele2 Frank. Jag har försökt allt, skulle uppskatta tips på hur jag kan somna. Inga massa konstiga kurer bara där jag behöver köpa ingefära, kycklingklor och en fjäder från en duva och placera det under min kudde eller något. För de kurerna har jag redan prövat.



  Sömnbrist påverkar så många aspekter i ens liv, förhoppningsvis går det INTE så här långt...
    
                                                   


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hello Truth

Sanning är bloggens uppdrag, bloggen har en komisk ådra och är uppfostrad i ironi. Lögn är förbjudet på denna sida, så varning till känsliga läsare : detta kan urarta i brutal ärlighet. Vem jag är? Jag är jag, räcker inte det? All kopiering är förbjuden! Copyright © hellotruth.blogg.se

RSS 2.0